Over ons

De Brabantse gastvrijheid en onze belangstelling voor natuur en mens maakt wat Minicamping Bokhoven is. Iedereen is welkom bij ons om te kunnen genieten van een mooie plek met respect voor elkaar en de natuur. We bieden een basiskampeerplek die we gemakshalve BAMPING noemen.

Sinds 1 juli 2020 is Minicamping Bokhoven geopend voor gasten en heten eigenaren Ad, Neeltje, Lars en Puck u graag welkom.

Onze visie

Duurzaamheid. Minicamping Bokhoven is een duurzame, groene camping. Zo verzamelen we het afval in gescheiden vuilnisbakken en is de sanitairunit aangesloten op een septic tank en gaan we zuinig om met wat de natuur ons brengt, waaronder water. Dat betekent ook dat we letten op wat we weggooien. Dit vragen we ook van onze campinggasten, zo gaan we er gezamenlijk voor om de camping nog groener te maken.
We hebben beperkte voorzieningen ten aanzien van elektriciteit: Waterkokers, elektrische kookplaten, een föhn en energie-vragende apparaten zorgen voor problemen. Koelkastjes zijn geen enkel probleem.

Respect. Naast duurzaamheid vinden we het belangrijk dat onze gasten optimaal gebruik kunnen maken van onze minicamping. Het woord ‘mini’ dekt de lading al; het is een kleine, maar fijne camping wat betekent dat de faciliteiten met elkaar gedeeld worden. Kom vrijblijvend met elkaar in contact bij het strandje, het kampvuur, de speeltuin, maar dat betekent ook hygiënisch omgaan met de sanitaire voorzieningen, uit respect voor elkaar.

Brabantse gemoedelijkheid. Minicamping Bokhoven is een shortstay camping met een maximale verblijfsduur van 21 dagen. Als organisatie vinden we het belangrijk dat er voldoende doorstroom plaatsvindt om steeds een unieke ontmoetings- en vakantieplek te creëren voor eenieder die wil genieten van de rust en natuur.

Kernwaarden Minicamping Bokhoven:

  • Duurzame mind-set
  • Respect voor natuur en medemens
  • Iedereen is welkom
  • Brabantse gastvrijheid
de steiger